Известие

Collapse
No announcement yet.

не се изключват и двете перки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Обясни на всички нас неграмотниците във форума, като залепне релето въртят ли перките или не въртят.
    Няма смисъл да обяснявам,на който трябва го правя,както е залепнало релето,в следващия момент с изгорелите пъпки въобще не прави контакт,ма явно на някой друг не му е ясна работата
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Няма смисъл да обяснявам,на който трябва го правя,както е залепнало релето,в следващия момент с изгорелите пъпки въобще не прави контакт,ма явно на някой друг не му е ясна работата
      точно така прави се там на отворен, не на мен
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Някой ще сподели ли как да извадя това капаче, че днес и моите останаха да се въртят като отидох на работа и откачах акукулатора.Тая вечер пробвах да го изкарам да го напръскам и да го видя какво е, че да си взема друго ама не.Трябва ли да разглобя половината кола или ...? Ядосах се и с едни клещи го шибнах няколко пъти тва капаче и спряха ама най-вероятно пак ще залепне.Някой снимка на това реле или какво да търся в магазина???

Comment

Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщение
          Някой ще сподели ли как да извадя това капаче, че днес и моите останаха да се въртят като отидох на работа и откачах акукулатора.Тая вечер пробвах да го изкарам да го напръскам и да го видя какво е, че да си взема друго ама не.Трябва ли да разглобя половината кола или ...? Ядосах се и с едни клещи го шибнах няколко пъти тва капаче и спряха ама най-вероятно пак ще залепне.Някой снимка на това реле или какво да търся в магазина???
          Коя капаче?...
          Ето го релето.
          Attached Files

Comment

Трябва да се уточни годината и по възможност месеца на производство. Електрическата схема има различия в зависимост от това.
            Примерно това, което е показал на снимката Стефан е релето за първата степен на вентилаторите и то се намира между чистачките. При неговата модификация релето за втората степен (бързата скорост) се намира в блока в предната част на левия калник. Неговата модификация би трябвало да е с дата на производство 04. 2001 - 02.2002.

При модификации отпреди този интервал и двете релета се намират в блока в предната част на калника.

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

Демонтирай въпросния блок като развиеш означените гайки и при необходимост изключиш буксите:

Без да го демонтираш няма да можеш да свалиш капака и да стигнеш до релетата.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Така ги виждах и аз нещата ама се надявах да има по-лесен начин, че при мене там е фул с какво ли не.Тоя тумбак на маркуча над дебитомера трябва да махна май...баластите са там ... ужасТ...Спирам да мисля тая вечер за тая кола, че се ядосвам-тая вечер някъв кавал ми охлузил бронята и ми оставил от отвратителната си синя боя...

Comment

Така ги виждах и аз нещата ама се надявах да има по-лесен начин, че при мене там е фул с какво ли не.Тоя тумбак на маркуча над дебитомера трябва да махна май...баластите са там ... ужасТ...Спирам да мисля тая вечер за тая кола, че се ядосвам-тая вечер някъв кавал ми охлузил бронята и ми оставил от отвратителната си синя боя...
                Не е толкова трагична ситуацията. Само така ти се струва. Аз там имам и изпарител и баласт и пак го свалям това без проблем.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                X